Häät RuissalonVeistämöllä

Häät Ruissalon Veistämöllä.

Syyskuun alkua olin odottanut jo vuoden alusta alkaen, sillä silloin pääsisin vihdoin kuvaamaan hääjuhlaa Veistämölle. Veistämö on mielestäni edelleen Turun alueen ylivoimaisesti hienoin juhlatila. Samaan aikaan vähän karu, mutta kaikkine pienine yksityiskohtineen upea. Tummat puuseinät ja lankkulattia tekevät tilasta hieman synkän, mutta samalla suurista ikkunoista tulee upeasti valoa tilaan.

Platinapaketin valinnut pari aloitti valmistautumisen Park Hotellissa. Leppoisan aamupäivän jälkeen kuvasimme first look -kuvat Puolalanpuistossa, aivan hotellin vieressä. Tämän jälkeen suuntasimme Ruissalon kansanpuiston upeisiin maisemiin ottamaan potrettikuvia. Kiireettömässä potrettikuvauksessa saimme kuvattua suunnitellusti useammassa eri paikassa ilman, että piti hiki hatussa siirtyä paikasta toiseen. Ihan parasta! Potrettikuvauksien jälkeen siirryimme kohti vihkipaikkaa, joka oli aina ihastuttava Taidekappeli Turun Hirvensalossa. Itse hääjuhla oli muun päivän tavoin täydellinen. Juhlapaikkaa ei voi tarpeeksi hehkuttaa, se on vain niin upea. Ilta menikin varsin nopeasti ja huipentui toki häätanssiin, mutta myös huikea ilotulitus oli sattumalta tarjolla alueella olleiden toisten juhlien vuoksi. Tästä päivästä jäi paljon mukavia muistoja!

Katso kuvat alta tai fiilistele slideshow muodossa musiikin kera täältä:
https://petteri-mantysaari.smartslides.com/haat-veistamolla

Juhlapaikka: Veistämö, Ruissalo, Turku
Morsiamen puku: Pukuni
Valmistuminen: Park Hotel
Vihkiminen: Pyhän Henrikin Ekumeeninen Taidekappeli

Katso muut kuvakoosteet täältä!

haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1 haat-veistamolla-veistamo-ruissalo-turku-haavalokuvaaja-petteri-mantysaari-1Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *