Häät Kreivilän kivinavetassa

Häät Kreivilän kivinavetassa

Poikkeuksellisen kevään jälkeen ensimmäisiä pidempiä hääjuhlia päästiin juhlimaan vasta kesäkuun puolivälissä. Jonna ja Oscar olivat valinneet Platina-pakettini, joka tarkoittaa, että olen mukana dokumentoimassa aamun valmisteluista sinne myöhäisillan tansseihin. Vaikka kellon ympäri työpäivä kestääkin, on nämä aamupäivät useinkin aika leppoisia, vaikka melko tarkkaan aikataulutettuja. Itselläkin iso rooli aikataulujen suhteen kun päästään potretteja kuvaamaan, jotta kirkolla ollaan varmasti sovittuna aikana ilman että tarvitsee juosta.

Potretit kuvattiin Turussa suht lähellä hotellia ja vihkipaikkaa, jotta ei ajamisiin mene tarpeettoman paljon aikaa. Muutaman kuukauden pakollisen tauon jälkeen hääpäivän kuvaaminen yleensäkin tuntui jännältä, mutta aika pian se oli jo hyvinkin tuttua. Vihkiminen oli upeassa Turun tuomiokirkossa. Vierasmäärä olisi mahtunut hienosti kirkon etuosaankin, mutta tästä poikkeustilanteesta johtuen sellainen ei ollut mahdollista.

Juhlatilana toimiva Kreivilän kivinavetta oli itselle uusi tuttavuus. Upea 1909 rakennettu navetta on muutettu juhlatilaksi 2018. Jonna ja Oscar olivat apujoukkoineen saaneet tilasta todella upean lippuviireillä ja valoilla. Tila itsessään on hieno, mutta kyllä se näillä koristeluilla vaan näyttää todella kivalta.

Hääjuhla noudatti tuttua kaavaa, mitä sitä toimivaa ja perinteistä turhaan muuttamaan! Herkullinen hääbuffa, puheita, kakkua, drinkkejä, tanssia ja mukavaa rentoa illanviettoa.

Juhlapaikka: Kreivilän kivinavetta
Valmistauminen: Radisson Blu Marina Palace
Vihkiminen: Turun tuomiokirkko
Catering: Åbo Catering

Katso muut kuvakoosteet täältä!Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *