Häät Harjattulan Lasipalatsissa

Häät Harjattulan Lasipalatsissa

Kesäkuun lopun häät olivat paikan suhteen ehkä vuoden odotetuimmat. Paikkana nimittäin oli vanhasta kasvihuoneesta tehty juhlatila Harjattulan golf-kentän vieressä. Tila, jossa ei ainakaan valosta pitäisi puutetta olla. Lasinen tila on kesän helteillä myös tukahduttavan kuuma, mutta äkkiähän tuo päivä iltaan kääntyi ja tila onneksi viileni.

Hääpari oli valinnut Platinapaketin, joten päiväni alkoi aamulla morsiamen ja kaasojen valmistautumisen kuvaamisesta Radisson Blu Marina Palacen sviitissä. Aamun tunteina ilmassa oli naurua ja iloa mutta myös selkeää jännitystä. Hääpäivän aamut ovat kuvaajalle aika leppoisia, joka sopii oikein hyvin kun pitkä päivä myös meillä edessä. Sopivassa välissä lähdin ajamaan kohti sulhasta ja bestmaneja, jotka ovat valmistautumassa sulhasen vanhempien luona naapurikaupungissa. Aamupäivän tehtäväksi miehille oli langennut melko perinteisesti hääauton koristelu. Koristelujen jälkeen kello se vaan yllättää miehet ja oli aika alkaa pukemaan juhlavampaa päälle. Muutamien kuvien jälkeen oli aika taas hypätä autoon ja ajaa takaisin hotellille kuvaamaan lisää naisten valmistautumista. Oli vuorossa aamun odotetuin hetki, hääpuvun pukeminen. Ei kommelluksia ja kaikki menee kivasti. Autot kohti Kakskertaa, jossa ehdin vielä käydä kuvaamassa juhlapaikkaa ennen vihkimistä. 

Vihkikirkkona oli Kakskerran upea pieni kivikirkko, josta on juhlapaikalle sopiva 5min matka. Vihkitilaisuus noudatti tuttua kaavaa ja ulos poistuttiin riisisateessa.

Vihkimisen jälkeen oli päivän hektisin osuus, kun kuvasimme potrettikuvat muutamassa etukäteen katsomassani paikassa. Paikat olivat kirkon ja juhlapaikan läheisyydessä. Aikaa oli varattuna noin tunti, jotta vieraat eivät joutuisi kohtuuttoman pitkään odottamaan hääparia juhlapaikalle. Vieraille oli varattu juomaa, pientä naposteltavaa ja tietenkin mansikoita suklaaäpäällysteellä. Potrettikuvat saatiin otettua suunnitellusti ja oli aika siirtyä juhlapaikalle.

Ruokailun jälkeen juhla jatkui rennoissa merkeissä ja alkuillasta olikin jo tanssilattialla tunkua kun huikea Maailman pienin bilebändi pisti vieraisiin vähän liikettä! Horisonttiin laskeva ilta-aurinko valaisi vielä lopuksi upeasti tilan. Täydellinen päivä!

Katso kuvat alta tai fiilistele slideshow muodossa musiikin kera täältä!

Juhlapaikka: Harjattulan Lasipalatsi, Turku
Morsiamen puku: Pukuni
Valmistauminen: Radisson Blu Marina Palace
Vihkiminen: Kakskerran kirkko
Bändi: Maailman pienin bilebändi
DJ: Juuso (Frat House Brothers)
Kalligrafia ja graafinen suunnittelu: Riika Tuohilampi Design

Katso muut kuvakoosteet täältä!