Häävalokuvaaja Petteri Mäntysaari | Turku

INFO

Dokumentaarinen hääkuvaus on hääpäivän taltioimista aamun valmisteluista illan viimeiseen ohjelmanumeroon asti. Dokumentaarisen hääkuvauksen ideana on, että kaikki tilanteet kuvataan aitoina ja sellaisina kuin ne tapahtuvatkin. Kakku katoaa herkkuisuihin, mutta laadukkaat, onnistuneet kuvat säilyvät ja niihin on mukava palata vuosienkin päästä.

Valmistautuminen
Platina-hääkuvauspakettini mahdollistaa myös valmistautumisten kuvaamisen. Usein tämä keskittyy morsiamen valmistautumisen kuvaamiseen. Tunnelmia meikkauksesta, kaasojen kanssa skumpan kilistelystä, yksityiskohdista, ilon hetkistä sekä varmasti asioista, joita tärkeään päivään valmistautuva morsian ei välttämättä edes muistaisi ilman valokuvia.

Hääpotretit
Hääpotretit kuvataan usein ennen vihkimistä, jotta vieraiden ei tarvitse odottaa niin pitkään juhlapaikalla hääparia. Potrettikuvauksiin kannattaa varata aikaa ainakin tunti. Kuvaan potretit aina miljöössä. Kuvauspaikat käydään yhdessä läpi hääparin kanssa viimeistään suunnittelupalaverissa. Joskus potrettikuvauksia jännitetään jopa enemmän kuin vihkimistä, mutta kerron hääparille jatkuvasti, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Ohjaan ja neuvon hääparia koko kuvauksen ajan. Kuvauksissa saadaan usein koko päivän jännityskin hetkeksi unohtumaan, mikä varmasti näkyy myös kuvissakin.

Vihkiminen
Päivän tärkein hetki! Vihkiminen on yleensä melko nopea toimitus ja siinä tapahtuu paljon erilaisia asioita, jotka on ikuistettava kuvin. Kokenut valokuvaaja tuntee kaavan ja toiminnan kirkossa todella tarkkaan. Kirkot ovat poikkeuksetta haastavia paikkoja kuvata, joten myös ammattivalokuvaajan kaluston merkitys kasvaa. 

Hääjuhla
Hääjuhlassa kuvataan vähän juhlatilaa, kattauksia, yksityiskohtia ja tietenkin kaikki ohjelmanumerot kakunleikkauksesta kimpunheittoon. Sopivalla hetkellä kuvataan tarvittaessa myös erilaisia ryhmäkuvia.

OTA YHTEYTTÄ JA SUUNNITELLAAN JUURI TEILLE SOPIVA PAKETTI! HINNAT JA KUVAAJAESITTELYN LÖYDÄT INFO-NAPIN TAKAA ALASIVUINA.